2017. június 7., szerda

A kézirattól a kiadott könyvig | pályázati lehetőség | [bekezdés] program

http://bekezdes.twister.hu/

Szinte mindannyian ragadtunk már tollat - vagy billentyűzetet - hogy szavakba öntsük a gondolatainkat, és sokan közülünk nem álltak meg itt: elmondhatatlanul motiváló az álom, hogy a saját regényedet tarthasd a kezedben.

Ha számodra is komoly célt jelent, jó hírrel tudok szolgálni, sőt, akkor is, ha már jelent meg szerzői kiadás révén műved, de a soron következő még csak kézirat formájában létezik. A [bekezdés] program amatőr, pályájuk elején járó, tehetséges íróknak nyújt lehetőséget a regényük kiadásában.

A sikeres pályázóknak egyenes út vezet a könyvkiadás felé: nem kell a megjelenés anyagi nehézségeivel szembenézni, ugyanis a kiadó a teljes költséget állja, egészen az előkészítéstől a terjesztésen át  hirdetésekig. Természetesen rendes szerződés és jogdíj is megilleti a leendő írókat.

Ha elmúltál 14 éves, és úgy érzed, van olyan műved, amivel szívesen pályáznál, ne hagyd ki, nincs veszíteni valód, mindössze egy szinopszist kell készítened, amely összefoglalja a történeted cselekményét, világképét, stb. Minden egyes kéziratot elolvasásra kerül.

A kéziratpályázat időtartama június 1-tõl 30-ig tart, igyekezzetek, ne maradjatok le róla! Részletesebb  információkat, tanácsokat és hasznos tudnivalókat a [bekezdés] program hivatalos oldalán találhattok.

A kezdőkép a freestockphotos.biz-ről származik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése