2015. október 6., kedd

Apróbb változás a blogon

Vagy legalábbis látszatra apró, a saját hanyagságom miatt konkrétan hetek óta javítgattam-szedegettem össze. Arról van szó, hogy a menükben található pontokat körülbelül egy éve frissítettem utoljára, és egy jó fél éve eltüntettem a címkerendszert, így a régebbi, érdekes bejegyzéseket számos kattintás után lehetett csak előcsalogatni - és persze még akkor sem volt biztos, hogy sikerül-e éppen azt megtalálni, amit keres az ember. Mármint ti, kedves látogatók, ugyanis én a Blogger rendszerének hála a szerkesztőfelületen innen bármikor-bármit, de ez a másik oldalról kezdett nagyon nem felhasználóbaráttá válni.

Lássuk csak, mi történt: azon túl, hogy minden eddigi közzétett bejegyzést bekategorizáltam valamelyik pont alá, létrehoztam egy 'Személyes' menüt, és eltüntettem az amúgy teljesen haszontalan korábbi Linkeket, ahol összvissz talán egy tucat link bújt meg. A Személyes rész alatt találtok mindenfélét, ami ide illik (meglepően sokmindent sikerült besuvasztani, rengeteg vásárlós-fotós-ebay-es és egyéb dolog került megosztásra, azért bevallom jó volt picit nosztalgiázni :) ), illetve legalulra ide tettem be a statisztika jellegű pontokat is, máshová még kevésbé passzolt, de sajnálnám, ha  nem lenne meg szépen együtt.


Ez itt még a régi menü

Itt pedig a Linkek már hiányzik, helyette ott a Személyes

A másik újítás, ami már hetek óta él, aki asztali gépről látogatja az oldalt, bizonyára észrevette, hogy jobb oldalt középtájt megjelentek a programajánló alatt a különböző felületek ikonjai/képei, ahol elérhető vagyok, illetve pár napja az utóbbi Instagram fotókat is láthatja, aki ide téved.


Magába a dizájnba nem piszkáltam bele, már jó ideje ilyen és őszintén szólva amikor nekiálltam kísérletezgetni, nem lett jobb, a sablonok, amiket találtam pedig valami miatt nem nyerték el a tetszésemet - ilyen-olyan funkciók nem voltak elérhetőek, otrombák voltak vagy lassan töltődtek be, úgyhogy egyelőre maradok ennél - egyszerű, de nagyszerű.

Ha valami nem úgy működik, ahogy kéne/nem látszik, kérlek, írjatok és igyekszem kijavítani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése