2015. augusztus 17., hétfő

Pletyka a leendő Soproni Goth Találkozóval kapcsolatban

Vagy inkább szerencsésebb lenne információnak mondani pletyka helyett, de többen kérdezték emailben, privát üzenetben meg nyílt felületen is, ezért gondoltam leírom ide amit kigondoltam, a terv egy közös nagy bográcsozás/szalonnasütés lenne, kevésbé szépruhás-kimért/távolságtartó, tehát inkább olyan nevetgélős-laza programnak lenne a legtökéletesebb.

Őszintén szólva nagy félelmem az, hogy ott álunk tizen-huszonvalahányan és mindenki csak nézi a másikat csendben, és nem indul meg az egész), erre a kajálósdi tök jó megoldás, mert egyrészt mindenki lefoglalja magát, már megvan a közös téma, ahonnan el lehet indulni, közelebb hozza az embereket egymáshoz.

A helyszín még felderítés alatt, az időpont valamikor ősszel, tehát semmi fix, az odajutást valószínűleg állnám én, ahogy a kaja, üdítő/ásványvíz/egyéb vidító itóka egy részét szintén, de majd csak akkor lesz 100%, amikor maga a Facebookos event is meg lesz hozzá, időponttal meg minden.

Saccra azt mondanám a visszajelzések alapján, hogy egy tíz-húsz fő közötti kis társaságra számítok, de aztán ki tudja.

Ha bárkinek bármi ötlete van egyébként ezzel kapcsolatban, írjon bátran :)

2 megjegyzés:

  1. Szia! A helyszínnel kapcsolatban: a Deak-kútnál van tűzrakóhely, ülökék, egy forrás, az erdőben van, szép helyen. Az uszodától betonúton kocsival pár perc, gyalog sem túl sok. Mi tavasszal voltunk ott sütögetni, jó kis hely, hangulatos :) Amúgy ha tüzet akartok rakni, érdemes előtte megkérdezni, hogy szabad-e. Remélem segítettem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Hű, ez nagyon jó, köszi :) Amire én gondoltam sokkal jobban kiesik a városból. Nemrég voltunk a Sörházdombi kilátónál, az tőlünk kb. negyed óra, akkor ha jól saccolom, ahol én lakok, onnan fél óra lehet, a vasúttól mondjuk negyven perc. Ha holnap szép idő lesz (azaz nem zuhog nagyon), akkor kimegyünk, megnézzük :) Örök hála a tippért.

      Törlés