2015. május 2., szombat

Életjel

Hát sziasztok! Aki rendszeres olvasója a blognak, annak bizonyára feltűnt, hogy az utóbbi hetekben-hónapokban mind rendszertelenebbek a bejegyzések, betudható ez annak, hogy alig van szabadidőm, rengeteg időmet elviszi a munka, amikor pedig éppen mégis volna néhány üres órácskám, egyszerűen nincs motivációm - pedig elhihetitek, többtucatnyi megkezdett piszkozat, mappányi fotó és összeírt ötlet szomorkodik a pendrive-omon.

Igazából bosszant a dolog, mert mindig nagy örömöt jelentett egy-egy új poszt kitalálása, megírása és közzététele, a visszajelzések - akár hozzászólás, akár oldalleöltés formájában, és most valahogy elsodródott az egész. 

Ennek ellenére továbbra is minden rendben, tehát aki azt gondolta, hogy esetleges szünetet vagy zárást jelentenék, azt el kell, hogy szomorítsam - vagy fel kell, hogy vidítsam (szándéktól függően), itt vagyok én, csak kissé fáradtan és lassabban, mint ahogy ideális lenne.

Egyébként ha valakit érdekel, még mindig ott a receptes-kajatesztes blogom, ahol viszont azért néhány naponta történik valami, úgyhogy aki vevő az ilyen jellegű dolgokra, az iratkozzon fel/tetszikeljen bátran ^_^

Végezetül pedig egy indokolatlan Lucis fotó, mert jól esik ránézni.
Már annak, aki szereti a teknőctarkákat, mint én, biztosan.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése