2014. február 1., szombat

Másoknál olvastam # 01


Mostantól minden hónapban közzéteszem azokat a mások által írt bejegyzéseket, amelyeket az adott hónapban találtam és valami miatt érdekesnek találok, és nektek is szívesen ajánlanám olvasásra. Gondolkodtam rajta, hogy talán gyakrabban, hetente is posztolhatnék egy-egy ilyen linkgyűjteményt/ajánlót, viszont egyrészt nem tudom, hogy mennyi időm lesz másokat olvasni, talán össze sem gyűlne említésre méltó mennyiség, másrészt szintén megjósolhatatlan, hogy vajon mennyi egyéb poszt fog kikerülni, és nem szeretném, ha minden második bejegyzés ilyen típusú lenne :) Várhatóan goth szubkultúra - könyvek - csináld magad ötletek témakörében, de akadhat egy-két más is.
Egyébként nagyon frankó ez az egész Blogger-dolog, tök jó, hogy egyszerűen elég felvennem azt a sok blogot, amit szimpatikus és csodálatos emberek írnak - na nem mintha Wordpressen nem lenne meg ugyanez a lehetőség -, de eddig még sosem használtam. Igazi mennyország. 

Nos lássuk a 2014 januári kedvenceimet:


Magyar nyelvűek
- ~NecromanCica~ : A hét összegzése (mindenféle gondolatok és szerzemények)
- P-Project Blog: Szerelmek eBayről (Véletlen egybeesés lehet, hogy fele nálam is kívánságlistás?)
- Profundus Librum: A 2014-es év fantasztikus könyvei (azt hiszem, ehhez nem kell magyarázat - jó ideje előnyt élveznek a tudományos-fantasztikus könyvek nálam)
- Zenka szerint a könyvek: Boszorkányok már pedig vannak! (könyves lista, boszorkány karakterekkel)

Angol nyelvűek:
Gothically Yours: DIY Goth Box (Kincsesdobozka-készítés)
- Goth It Yourself: Undead Threads Challenge (Ruhák, ruhák, ruhák... gondolom mondanom sem kell, hogy milyen izgalmasnak találok mások szekrényébe bekukkantani :) )
Pretty Petals: Gift Wrapping Ideas  (Ajándékcsomagolás-ötletek)
- Sophistique Noir: Buisness With a Bit of Sparkle (corp goth - outfit poszt)
- The Walrus Room: Subcultures vs. Trends: Defining the Difference (divat, divat a szubkultúrákon belül)

Jövő hónapra elvileg már több lesz, éppen felderítem a (külföldi) témába vágó blogszférát.
Ha van olyan cikk, bejegyzés, amit szerintetek látnom kellene, vagy ide illene, mert érdekes és jó, akkor ne habozzatok megírni nekem :)

1 megjegyzés: