2012. december 30., vasárnap

Twilight paródia: A vámpírok szaga

Noirnál olvastam korábban ezt a kedves ki posztot (twilighterek számára talán nem anyira kedves), viszont számomra roppant szórakoztató volt.
Abszolút véletlenül futottam bele ebbe a filmbe, egyszer csak előbukkant, és szint könyörögte, hogy "nézz meg, nem bánod meg", hát muszáj volt engedelmeskedni. Tudni kell, hogy nem láttam az eredeti filme(ke)t, illetve az első fél órát igen, de úgy döntöttem, nem az én műfajom - viszont ez a paródia még így is élvezhető volt, sokszor úgy nevettem, hogy folytak a könnyeim (erősen ajánlom a 00:25:00-00:29:00 közötti jelenetet; a "mogyisat" és amikor a rövidhajú ipse "elsősegélyt" nyújt). Már a borítóról érezhető, mennyire komoly, tényleg, annyira sokat azért ne várjatok tőle, de egyszer (akár esetleg még kétszer is) nézhető. Sőt, ajánlott.
Annyira viszont mindenkit figyelmeztetnék, hogy nem véletlenül vámpírok "szaga", pukkantás és pottyantás bőven akad benne illetve olyan erotikusnak mondható utalások, amit csak azok találhatnak tényleg erotikusnak, akiknek valami nincs rendben a nemi életével - de már ezt csak így zárójelben. Mindenesetre gondolom itt már mindenki elmúlt tizenkettő, szóval túl nagy bajok nem lehetnek.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése